ویزای یونان

: #956
تاریخ انتشار : شنبه, 6 شهریور 1395 0:44
تعداد بازدید کننده : 111
ارسال به دوستان
شما این مطلب را ارسال خواهید کرد:
ویزای یونان
  • Reload بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد
ارسال

درخواست ویزای یونان(شنگن اروپا)

کپی تمام صفحات شناسنامه و اصل آن دو قطعه عکس رنگی 4*6 با زمینه سفید تمام رخ جدید.
پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار و با امضاء مسافر به همراه کلیه صفحات هرکدام در یک صفحه جداگانه A4 .
گذرنامه قدیمی(درصورت موجود بودن ، به همراه کلیه صفحات هرکدام در یک صفحه جداگانه A4)
گواهی کارکرد حساب بانکی شش ماهه
گواهی اشتغال به کار { دولتی: همراه با فیش حقوقی-پزشکان( پروانه مطب و کارت نظام پزشکی)،مهندسین(کارت نظام مهندسی) وکلا (پروانه وکالت ) – غیر دولتی(با ذکر مدت خدمت،میزان حقوق دریافتی و عنوان شغلی یا آخرین روزنامه رسمی برای اعضای هیات مدیره-مشاغل آزاد(جوازکسب) . ارائه گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و محصلین الزامیست.}
ارائه اصل سند ملکی (درصورت داشتن سند مالکیت فرد متقاضی)
کلیه مدارک بایدبا ترجمه انگلیسی و به همراه تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه باشد
greece