ویزای بلغارستان

: #954
تاریخ انتشار : شنبه, 6 شهریور 1395 0:25
تعداد بازدید کننده : 115
ارسال به دوستان
شما این مطلب را ارسال خواهید کرد:
ویزای بلغارستان
  • Reload بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد
ارسال

مدارک لازم جهت اخذ ویزای بلغارستان

اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر

یک قطعه عکس(3.5×4.5)تمام رخ،رنگی،پشت زمینه سفید،بدون عینک

تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح(در فایل پیوستی)

به صورت جداگانه A4 کپی تمامی صفحات شناسنامه هر کدام روی برگه و کپی رونوشت کارت ملی

A4 کپی صفحه اول و دوم پاسپورت هر کدام به صورت جداگانه و صفحات دارای ویزا روی برگه

گواهی بانکی حداقل 6 ماهه با موجودی حداقل 100،000،000ریال به همراه مهر بانک و نام شخص .

ارائه کلیه مدارک مبنی برعلت رد شدن ویزا در صورت رد شدن از سفارت سایر کشورهای اروپایی.

مدارک مستدل مبنی بر اینکه متقاضی دلایل موجهی جهت بازگشت به کشور مبداء دارد که شامل مدارک ذیل می گردد :

اظهار نامه کارفرما، قراداد استخدام، یا سایر مدارک / معرفی نامه/ که نشان دهد متقاضی در کشور مبداء دارای شغل و یا حرفه ای بوده، به علاوه ارائه فیش حقوقی برای حداقل یک ماه.
مدارک مربوط به ثبت نام در موسسه آموزشی در کشور مبداء.
مدارکی دال بر اینکه متقاضی دارای ملک و دارایی در کشور مبداء می باشد.

 

موارد لازم به ذکر در گواهی اشتغال به کار عبارتند از: نام و نام خانودگی / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / شماره گذرنامه/ مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت یا موسسه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره

بیمه سلامت / سفر بین المللی معتبر که حداقل تا 30.000 یورو را تحت پوشش قرار دهد.
ارائه چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 2 میلیون تومان برای هر نفر
نکات مهمی که در زمان صدور چک باید رعایت گردد شامل چک باید در وجه آژانس ثبت نام کننده باید بدون تاریخ / بدون ذکر عنوان و درج بابت ضمانت برگشت در متن چک صادر گردد . صادرکننده ی چک باید شخصی باشد که در سفر مذکور همراه ضمانت کننده نباشد.

bul
دانلود نمونه فرم تکمیل شده