ویزای قبرس

: #950
تاریخ انتشار : شنبه, 6 شهریور 1395 0:17
تعداد بازدید کننده : 71
ارسال به دوستان
شما این مطلب را ارسال خواهید کرد:
ویزای قبرس
  • Reload بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد
ارسال


مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس

اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
دو قطعه عکس 46، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی.
پاسپورت قدیمی متقاضی در صورت نیاز.
کپی تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه اصل آن.
گواهی اشتغال به کار متغاضی به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن.
تاییدیه رزرو اقامت هتل در قبرس.
گواهی موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن (در صورت اقامت دایم متقاضی در خارج از ایران اظهارنامه امضا شده می بایست ارایه داده شود).
بلیط رفت و برگشت (دو طرفه) به نام متقاضی.