ویزای چین

: #943
تاریخ انتشار : جمعه, 5 شهریور 1395 21:09
تعداد بازدید کننده : 99
ارسال به دوستان
شما این مطلب را ارسال خواهید کرد:
ویزای چین
  • Reload بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد
ارسال

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین

کپی صفحات اول و همسر و فرزندان و توضیحات شناسنامه
دو قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید ( بدون عینک )
پاسپورت با حداقل 6 ماه و 10 روز اعتبار
اصل گواهی تمکن مالی الزاما به لاتین با مهر و امضاء بانک ( به ازای هر مسافر مبلغ 100 دلار به تعداد روزهای اقامت ،CREDIT BALANCE/TOTAL BALANCE گروهی حداقل نفری 4 میلیون تومان و انفرادی با اقامت 30 روز حداقل 12 میلیون تومان )

دانلود فایل مدارک ویزا

دانلود نمونه فرم تکمیل شده